Betala din bussresa med Swish

 

Såhär gör du när du ska betala med Swish

Boka bussresa

För att boka en bussresa och betala med Swish går du in under fliken Buss och klickar sedan på Bussresor och väljer vilken resa du vill åka med på och klickar sedan på Boka. Välj Swish som betalningsmetod i menyn. Klicka därefter på Slutför anmälan.

När du klickat på Slutför anmälan blir du vidarebefordrad till en ny sida. På denna sida hittar du de uppgifter du ska använda vid din betalning via Swish.
Nu kan du öppna din Swish-app och fylla i uppgifterna som dyker upp på sidan. Vårt Swish-nummer (Mottagare) är: 123 227 77 39.
Fyll sedan i beloppet du ska betala. I meddelandefältet är det mycket viktigt att du fyller i det transaktions-id/meddelande som syns på skärmen.
Fyll i detta meddelande noggrant. Detta är en unik kod och gäller bara till just denna betalning. Du kommer alltså få en annan kod nästa gång du bokar dig till någon av våra resor. Uppgifterna hittar du även i det bekräftelsemejl du får till din e-postadress om det skulle vara så att du råkar klicka ner fönstret.

Välj sedan Betala och godkänn betalningen med ditt mobila bank-id.

Det kan ta upp till 24h innan din betalning bekräftas då det sköts manuellt av oss i styrelsen. Din plats är fortfarande reserverad under denna väntetid. Du får ett mail när din betalning via Swish är bekräftad. Betalningen måste ske inom 60 minuter från det att du bokat din resa.